Fotoprint

Home / Fotoprint

Een geweldige kunstenaar uit Amsterdam heeft gelamineerd glas van ons verwerkt in een prachtige sculptuur.

Dit was zijn opmerking :

Beste Eddy,

Vandaag kwamen de glasplaatjes binnen. Prachtig!!
Bijgaand de sculptuur met glasafbeelding van de waterdragers in een prachtige tuin, bij een vijver.

vriendelijke groeten,

Harald  Schole

Geweldig deze reactie, wij hebben reeds meer projecten samen gedaan. ook dat waren fotoprints verwerkt in glas.

Hieronder vindt u de omschrijving van de sculpuren :

1. titel: Waterdragers, afmetingen 140 x 120 x 190, privé collectie Musselkanaal. De vormen van de waterkruiken in de transparante foto zijn herhaald en tot sculptuur gemaakt, er ontstaat een vreemd en tegendraads spel van wat je het eerst ziet of wilt zien. De vrouwen in het water of de contouren van de sculptuur? Tegelijk zijn beide beelden met elkaar verbonden. De positionering van de afbeelding geeft het werk een enorme ruimtelijkheid. Oplevering 2011.
2. titel: Ontmoeting, afmetingen 30 x 35 x 25 cm, collectie kunstenaar. Ook hier zijn delen van uit de foto tot sculptuur gevormd. De hoofddeksels zijn omgevormd tot daken en bieden beschutting. Jaar: 2010.
3. titel: Limonademan, afmetingen 240 x rond 80 cm, tijdelijke installatie in de Ysbreeker, Amsterdam, tijdens manifestatie De Weesperzijde verandert, Jaar: 2011. De geschiedenis van de Ysbreeker is verbonden met de komst van de (openbare) verlichting en tegelijk heb ik in dit werk ook een link willen leggen naar immigratie en belangstelling ten tijde van de oprichting van Ysbreeker voor de Oriënt. Bouwonderdelen in de architectuur uit die tijd laten dat ook zien.