V-On/Off

Home / V-On/Off


Visser glas spiegels Vlam Vissani

Wij lamineren Glas met een vloeibare kristallen film. Ook wel L.C.F (Liquid Crystal Film)

Het product bestaat uit de L.C.F gelamineerd in Glas waarvan de transparantie kan worden gevarieerd (transparant-ondoorzichtig) via de afstandsbediening of via een schakelaar.

V-on-off, is speciaal geschikt voor het afscheiden van ruimtes
op momenten waarbij u het noodzakelijk acht. Bijvoorbeeld : Vergaderruimtes, Balies, Etalages, Badkamers, etc.

Met onze kennis en uw wensen, zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd …Wij lamineren Glas met een vloeibare kristallen film. Ook wel L.C.F (Liquid Crystal Film) Het product bestaat uit de L.C.F gelamineerd in Glas waarvan de transparantie kan worden gevarieerd (transparant-ondoorzichtig) via de afstandsbediening of via een schakelaar. V-on-off, is speciaal geschikt voor het afscheiden van ruimtes op momenten waarbij u het noodzakelijk acht. Bijvoorbeeld : Vergaderruimtes, Balies, Etalages, Badkamers, etc. Met onze kennis en uw wensen, zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd …


Project Details

UITVOERDER: VLAM

DATUM: 20/09/2017

Wij lamineren Glas met een vloeibare kristallen film. Ook wel L.C.F (Liquid Crystal Film) Het product bestaat uit de L.C.F gelamineerd in Glas waarvan de transparantie kan worden gevarieerd (transparant-ondoorzichtig) via de afstandsbediening of via een schakelaar.
V-on-off, is speciaal geschikt voor het afscheiden van ruimtes op momenten waarbij u het noodzakelijk acht. Bijvoorbeeld : Vergaderruimtes, Balies, Etalages, Badkamers, etc.

 VORIGE  ALLE PRODUCTEN VOLGENDE